Voor de verdere uitbouw van ons team in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een (ir.) Architect (m/v). Profiel: Je hebt een 2-tal jaren professionele ervaring. Je bent een teamplayer die in samenspraak met het projectteam een opdracht tot een goed einde kan brengen. Je neemt graag initiatief en bent communicatief.

Ons aanbod: integratie in een jong dynamisch team, aantrekkelijke verloning, kans om autonoom te werken.

Softwarekennis
ArchiCAD of CAD
Talenkennis
Nederlands
Jaren ervaring
2

Voor de verdere uitbouw van ons team in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een (ir.) Architect, Ir. Bouwkunde of Ing. Bouwkunde. Profiel: Je hebt een 5-tal jaren werfervaring. Je bent een teamplayer die in samenspraak met het projectteam een opdracht tot een goed einde kan brengen. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en/of het delegeren van de opmaak van lastenboeken.

Ons aanbod: Integratie in een jong dynamisch team, aantrekkelijke verloning en kans om autonoom te werken.

Softwarekennis
ArchiCAD of CAD
Talenkennis
Nederlands
Jaren ervaring
5

Voor de verdere uitbouw van ons team in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een stagiair (ir) Architect (m/v) Profiel: Je bent een teamplayer die zich gemakkelijk integreert binnen de groep. Je bent gepassioneerd door architectuur en beschikt over een visie om technische en architecturale aspecten te verenigen. Je bent enthousiast en stressbestendig. Je kan zelfstandig werken.

Ons aanbod: integratie in een jong dynamisch team. In beginfase fungeer je als project-assistent. Na evaluatie kan je voor kleinere, minder complexe dossiers ingezet worden als projectleider.

Softwarekennis
ArchiCAD 18 of CAD
Talenkennis
Nederlands

Voor de verdere uitbouw van ons team in zijn we op zoek naar een veiligheidscoördinator en epb verslaggever. Profiel: Je beschikt over een diploma ingenieur bouwkunde. Je bent vertrouwd met de wetgeving inzake epb en veiligheid. Je bent bereid aanvullende opleidingen te volgen.

Ons aanbod: integratie in een jong dynamisch team, doorgroeimogelijkheden bij de uitbouw van een studiebureau.

Softwarekennis
/
Talenkennis
Nederlands