Vandaag kregen we te horen dat Architectuurstudio werd weerhouden bij de wedstrijd voor het ontwerp van een sociale woonwijk met 57 woningen te Woumen. De Mandel prees de planmatige goede woningen, de verkeersremmende oplossingen, het aantrekkelijke openbaar groen en de sobere architectuur waarbij elke woning zijn eigen identiteit heeft door het materiaalgebruik. 

HIEP HIEP HOERA voor onze collega Luc!!! 70 jaar

Zowel voor het team te Oostende, als te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. We zoeken enthousiaste en communicatieve medewerkers die goed in een team kunnen samenwerken. Voel je je aangesproken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact met ons op!

Het bureau te Sint-Niklaas: [email protected]

Het bureau te Oostende: [email protected]

arQ │Interior Design ontwierp het interieur van een nieuw hotel: Upstairs. Recent werden enkele kamers reeds afgewerkt als testcase. Het ontwerp heeft een 'urban feel': er wordt gewerkt met hout, beton, metaal en groen. Het belooft een unieke beleving te worden. Dit hotel bevindt zich in het voormalige Royal Astor-hotel. Deze zomer gaat het hotel open.

Om meer te weten te komen over dit project: klik hier.

Het voormalige restaurant Charles Lindbergh aan de luchthaven gaat binnenkort open onder de naam Runway 26=8. arQ ontwierp de verbouwing. De werf is volop bezig en vordert goed, de opening is voorzien voor midden april. 

Om meer te weten te komen over dit project: klik hier.. 

Gisteren 21/12 organiseerden we een arQ Café - "Warmste Weekeditie" ten voordele van Koninklijk Werk Ibis. Zij bieden een thuis aan voor kinderen met een moeilijke thuissituatie. Onze gasten lieten een royale bijdrage achter in onze collectebus waardoor we € 585 konden storten. 

"Forse uitbreiding maakt indoor skipiste in Peer langste van de Benelux" Ook als architect was het een interessante ervaring. Lees meer over de bouw van deze complexe uitbreiding in dit artikel. 

Bekijk ook onze foto's van de bouw van de skipiste. 

Afgelopen vrijdag trokken we naar Sint-Niklaas om enkele projecten van het team arQ | Architectenstudio te bekijken. We bekeken maar liefst 11 projecten in en rond Sint-Niklaas en sloten de dag af met een culinair diner. 

Wil je meer weten over de projecten die we bezochten? Bekijk dan zeker ook eens onze facebookpagina: klik hier 

In de wijk Houtem te Vilvoorde dienen +/- 242 eengezinswoningen te worden gerenoveerd. De uitvoering zal gebeuren in vermoedelijk 10 fases. We zullen de bestaande woningen op een economische manier omvormen tot een aangename, hedendaagse woning. 

Wil u meer weten over dit project: klik hier

Ons team te Sint-Niklaas zoekt nieuwe medewerkers. Stuur je CV naar [email protected]