Het projectgebied – een hoekperceel - bevindt zich in een dense woonwijk in centrum Oostende. Ons doel was om een uitgesproken vorm te ontwerpen die past in de omgeving. Op de 2de en 3de bouwlaag trekken we het perceel door tot in de punt. Met materialen en kleuren die aansluiten bij de omgeving, staat de meergezinswoning – ondanks de sterke vorm - toch geënt in zijn omgeving.

Een project van arQ is terug te vinden op de website van Het Laatste Nieuws!

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-putte/klooster-aan-waverlei-gaat-teg…

Een realisatie van onze interieur afdeling.

De villa van Bart en Inge mag sober ogen qua ontwerp, hij zit ingenieus in elkaar. Van poolhouse tot ingemaakte kasten, over elk detail werd nagedacht.

Gewonnen wedstrijd voor het bouwen van 24 sociale huurwoningen op de site Veld- Populierenstraat en Prieel te Hamme.

In bouwen aan vlaanderen verscheen onlangs een artikel over de restauratie van de James Ensorgalerij in Oostende, waarvoor wij als architectenbureau werden aangesteld om mee te helpen met de realisatie.

winterbar op het Regentieplein te Sint-Niklaas… een geslaagde afsluiter van 2015

Nieuwbouw van 16 grondgebonden sociale woningen en 4 sociale duplexwoningen te Hamme