Woning Swartelé

Project

Het betreft de renovatie van een leefruimte van een woning welke aan de buitenzijde en op de verdieping reeds eerder werd verbouwd en uitgebreid door Architectenstudio. De verbouwingswerken werden gefaseerd aangepakt. De 2de fase is de verbouwing van de leefruimte waarbij rekening wordt gehouden met de bestaande niveauverschillen van de reeds aanwezige zitput en een aantal bestaande kolommen aanwezig in de ruimte. De opdrachtgever vroeg ons om in de leefruimte een bureauruimte te integreren. Tevens werd de integratie gevraagd van een haard en de TV met muziekinstallatie. Het resultaat is een open ruimte waarin bureau, zitruimte en eetruimte naadloos in elkaar overlopen en elk een eigen sfeer behouden. Er is gewerkt met sobere materialen en lichte kleuren om zoveel mogelijk licht, lucht en ruimte te creëren.

Ligging
Oversprongstraat 2, 9140 Tielrode
Bouwheer

Kjell Swartelé en An Oosterlinck

Jaar
2012
Type
Interieur
Wonen
Contact

Kjell Swartelé en An Oosterlinck Oversprongstraat 2 9140 Tielrode

Fotograaf
© Koen Keppens