Komst nieuwe zonecommissariaat Tremelo

De afbraakwerken van de gemeentelijke turnzaal en naastgelegen administratief gebouw in Tremelo zijn van start gegaan om plaats te maken voor de bouw van het nieuwe politiekantoor.

Het terrein, gelegen in de Kruisstraat, bevindt zich tegenover het bestaande politiekantoor en is momenteel deels bebouwd en doet dienst als openbare parking. De bestaande bebouwing bestaat uit een oude turnzaal, welke niet meer in gebruik is en een bestaande woning met bijhorende garages. Deze woning doet momenteel dienst als kantoorruimte voor de politie. Het terrein grenst achteraan aan een beschermd ven-gebied.

(Lees verder onder de foto)

Afbraakwerken te Tremelo 18 februari

Naast het politiekantoor wordt een semi-openbare parking voorzien met 31 parkeerplaatsen evenals een private parking voor dienstvoertuigen. Verder wordt er ook een fietsenstalling voor personeel, bezoekers en dienstfietsen geplaatst. Naast de dienstingang zal er ook ruimte aanwezig zijn voor een hondenkennel waar 1 diensthond tijdelijk kan verblijven. Het gebouw zelfs zal uit 3 bouwlagen bestaan, met onder andere technische ruimtes, kleedruimtes en verhoorlokalen. Op de bovenste verdieping zullen het merendeel van de kantoren zich bevinden, alsook enkele vergaderzalen en een polyvalente ruimte met aanpalende kitchenette.

Vorige
Vorige

Havenzate VZW opent nieuwbouw

Volgende
Volgende

Politiekantoor Sint-Gillis-Waas